Patreon abonnemang

I kriser föds nya idéer, när vi behöver lyfta blicken för att skapa något nytt eftersom det gamla inte längre fungerar. Jag har i många år nu bjudit på tankeinspiration varje vecka som leder till personligt växande genom bloggar, poddar och Livestreaming och aldrig haft sponsorer.

 

I Coronas farvatten har jag behövt att tänka om och tänka till. Jag vill självklart fortfarande ha möjlighet att lägga all denna tid som det tar varje vecka på att sprida kunskap och inspiration eftersom jag vet att många faktiskt har förändrat sitt liv till det bättre genom mitt arbete. Men balansen mellan att ge av min kunskap och att erhålla något för all den tid jag lägger ned behöver balanseras upp.

 

När vi letar möjligheter och öppnar upp för nya vägar, kommer saker till oss. Genom en väninna hittade jag Patreon, som är en typ av crowdfounding. Så just nu håller jag på att skapa tre typer av månads abonnemang, Bas, Silver och VIP som du inom kort kommer att kunna prenumerera på, som blir en win - win. Du får en massa inspriration, kraftfulla livsverktyg och livsförändrande insikter - och jag får en ekonomisk möjlighet att fortsätta lägga min tid på att hjälpa människor att levla upp sitt liv och sprida gott i världen. Hoppas DU vill bli en Patreon! 

© 2020 by Lili Öst Production

​LILI ÖST PRODUCTION 
Nybrogatan Business center, Nybrogatan 34 I SE-102 45 STOCKHOLM I + 46 (0)70 717 12 46 I lili@liliost.se
  • facebook
  • instagram
  • youtube
  • linkedin