top of page

Referenser

Anna-Kristina och Johnny

"Vi tyckte det var dags för en genomgång och statusrapportering på vår relation. När man varit tillsammans ett antal år blir det lätt att saker o ting tas för givna för att inte tala om varandra. Onlinekursen har gett oss viktiga ämnesområden att föra dialoger kring. Att avsätta tid för tvåsamheten och reflektera över vad som får oss att välja varandra om och om igen". 

Marika och Jonas

"Det har gett oss djup mening att stanna upp, reflektera och använda dina övningar för att sätta upp nya saker vi vill jobba på för att utvecklas tillsammans.
Vår relation är som ett företag och projekt – vi behöver uppdatera affärsplanen för att utveckla oss tillsammans mot gemensamma mål".

Anna och Erik

"En intressant och givande kurs på så många sätt!

Vi utmanades i att öppna upp och se på oss själva och varandra utifrån på ett sätt som vi inte gjort tidigare. Vi kommer definitiv att försöka prata mer giraffspråk med varandra och vi kommer även att anamma ”timeout”!

Prova ”Vår kärleksrelation 2.0” - ni kommer att upptäcka nya sidor hos er själva och hos varandra".

Jenny och Christian

"Vi har aldrig haft såna samtal tidigare som vi fick genom kursen och det har varit omtumlande, svårt, utmanande men roligt och det har inspirerat oss båda att börja tänka i andra banor. Plötsligt förstår vi många av våra knutar där vi inte nått varandra tidigare. Vi har också blivit mer uppmärksamma på hur vi pratar med varandra som gett nästan en omedelbar positiv förändring". 

Jens och Peter

"Ingen av oss har pratat tidigare som vi gjorde när vi testkörde kursen och samtalen som blev har definitivt hjälpt oss att fördjupa vår relation. Vi känner båda att den också har utvecklat oss som personer och är nu mycket mer medvetna om hur mycket vi själva kan påverka, genom att välja vilka vi vill vara mot varandra och hur vi tänker.

Den här kursen har absolut hjälpt oss att "levla" som Lili säger. Tack!".

Eva-Britt och Klaes

"Vår relation hade gått på tomgång länge när jag såg att du sökte test-piloter. Jag är så glad att jag följer dig i sociala medier! Ingen av oss hade tidigare förstått hur mycket våra tankar och känslor påverkar vårt liv tidigare och när det blev klart för oss blev vi nästan lite rädda först. Men genom kursen och alla både roliga och svåra samtal och övningar, har vi hittat en helt ny glöd och ett nytt sätt att prata med varandra. Vi är så tacksamma för VÅR kärleksrelation 2.0".

Linda och Jens

”Kursen har fått oss att komma varandra närmare genom att strukturerat prata om våra värderingar, framtidslängtan och beskriva våra egna tankar för den andra. 

Denna fick oss att ta ytterligare ett steg i vår relativt nya relation (snart 2år). Vi känner nu att vi tar mer ansvar för vår relation och tillsammans sitter i förarsätet. Nu har vi planerat in tid regelbundet för att vårda vår relation och planera framtiden tillsammans.” 

Text kommer

Text kommer

bottom of page