top of page

Så här säger några av mina klienter

anette Grenthe.jpg

Anette 

Lili är det bästa som har hänt mig. Hon ger de bästa verktygen och hon ställer de rätta frågorna. Tack vare henne börjar jag att få ordning på mitt inre liv.

Nicki Jahn.jpg

Nicki 

Lili kom in i mitt när jag var som längst ner på stegen i det mesta som fanns runt om kring mig. Med sitt positiva sätt och konkreta verktyg hjälpte Lili mig att gå från nedre botten upp till översta våningen! Jag levlade upp!
 

Sofia Frostell.jpg

Sofia 

Lili har fått mig att på riktigt förstå att det bara är jag själv som kan påverka mitt eget liv. Hon har gett mig verktyg, inspiration och vägledning som är guld värd. Utan Lili skulle jag inte vara den jag är idag, en bättre version av mig själv.

magdalena-bartels-200x200.jpg.pwcimage.2

Magdalena 

Jag får hela tiden nya aha upplevelser, insikter och ökad förståelse när jag går på coaching och kurser hos Lili och lyssnar på hennes podcast. För första gången i mitt liv så lever jag en förändring på riktigt

pelle.jpg

Per

”Lili är det bästa bollplanket man kan ha! Hon har en fantastisk förmåga att få mig att se nya möjliga vägar fram, när jag kört fast tanke och/eller känslomässigt”. 

bottom of page