top of page

För dig som privatperson

Ibland sitter vi fast och behöver hjälp att komma vidare. Någon som hjälper oss i personligt ledarskap och att sortera upp livets bra och dåliga sidor. Hjälper oss att få livsförändrande insikter om oss själva, våra tankar, känslor och fokus. Om de resultat vi hittills fått eller inte fått.

Någon som ger oss kraftfulla verktyg som hjälper oss till ett förädlat självledarskap som leder oss i den riktning vi vill gå. Jag är denna "någon" för mina kunder, coaching klienter, kursdeltagare, min publik, mina lyssnare, läsare och mina följare. Hoppas jag får glädjen att finnas där även för dig.

En resa i ditt inre

En resa i ditt inre
Din bästa resa - ever

Vi bokar en helg som passar!

När hade du 8 timmars obrutet fokus på dig själv, dina utmaningar och dina drömmar senast? De flesta svarar nog aldrig på den frågan. En resa i ditt inre är ett coachingconcept för dig som vill ta ett krafttag om ditt liv och få ett pärlband av livsförändrande insikter, hjälp och verktyg att leda dig själv i en önskad riktning. Under en lördag & söndag skapar vi din nya väg fram.

12 månaders mentorskap med Lili Öst - Changemaker www.liliost.se

12 månaders mentorskap

När Du är redo

Ett mentorskap är för dig som

vet inom dig att du skulle kunna vara så mycket mer än vad du hittills tillåtit dig att vara.

som vet inom dig att livet skulle kunna vara så mycket mer än vad du hittills tillåtit det att vara, men inte vet hur du ska ta dig dit. Detta kan bli det mest utvecklande året i ditt liv. Och även kanske det bästa - hittills.

Lili Öst - Changemaker www.liliost.se

Individuell coaching
IRL/Zoom

Måndag - Fredag

LEVER DU I DIN FULLA POTENTIAL?

Sitter du fast? Är det dags att förändra ditt liv? Känner du att det är något som saknas men kan inte sätta fingret på vad det är? Eller vet du vad du vill men vill ha hjälp att ta dig dit mycket snabbare? Studier visar att  coaching bl a ger ett ökat och varaktigt välbefinnande. Behöver du hjäp att levla upp ditt liv? Klicka på knappen nedan.

Coaching.jpg

COACHING 
Paket erbjudande

Endast specialinbjudna

Du som varit på någon av mina workshops och/eller föreläsningar/fått en invitation och fått möjligheten att få 5 timmars coaching till ett kraftigt rabatterat pris! GRATTIS!

Klicka på knappen nedan så kommer du vidare till ditt exklusiva erbjudande. 

OBS! Det är endast personer med en speciell kod som kommer åt erbjudandet.

bottom of page