Från mig till dig

I många år har jag bjudit på gratis kunskap. Först som bloggare, där jag dagligen i många år skrev personutvecklande bloggar. Sedan 2018 har jag drivit personutvecklings podden Attraktionslagen 2.0 som du hittar här på sidan som kommer en gång i veckan, samt mina Facebook lives som du hittar på min Youtubekanal. Jag tror på att dela med sig av sin kunskap om man tror att det kan hjälpa andra. Och jag brinner verkligen för att hjälpa människor i personligt ledarskap, så på den här sidan kan du ladda ned allt gratis. Hoppas det du hittar här ger dig insikter och inspiration.

Vilken skillnad kan kunskapen om attraktionslagen skapa i företaget?

Denna pdf förklarar Attraktionslagen på ett enkelt sätt, beskriver hur vi interagerar med den och ger klarhet i vad denna interaktion skapar för resultat. Ett helt nytt sätt att se på individen, teamet & företaget. Jag reflekterar även gällande de situationer som många lever i och med pga den rådande pandemin.

HETA TIPS

Hur du ökar upp magkänslan

Har du en god "magkänsla"? Och framförallt lyssnar du på den? Styrs du av magen eller huvudet? Eller har du arbetat upp ett fruktsamt samarbete mellan de två? När man intervjuar dokumenterat framgångsrika personer om beslutsfattning - så säger 100% att det avgörande i besluten just är "magkänslan"! Öva upp DIN förmåga!

GRATIS BOKSLUT

För 2020

I ett företag är det inte bara en självklarhet att göra bokslut, utan även en nödvändighet för att ha koll på att man leder företaget i rätt riktning och upptäcker på tidigt stadium när man inte gör det - så man kan sätta in rätt insatser för att leda i rätt riktning.

Med oss själva är vi oftast inte lika smarta.

I vilken riktning har DU lett dig själv 2020?

Gör ditt personliga bokslut och få koll!

CYLINDRARNA

Världens bästa verktyg

Vi har ofta en benägenhet som människor att när något i vårt liv blir dåligt, lägger vi sordin, som en våt filt över resten av livet också. Så länge som det som plågar oss - plågar oss, tillåter vi/kan vi inte njuta av eller glädjas åt något som är bra parallellt med det negativa. Det ger oss ofta onödiga problem. Men, det finns hjälp!

SORTERINGSDAX

Ett kraftfullt verktyg för sortering

De flesta människor lever dessvärre i en konstant stress. I ett konstant görande, vilket gör att de flesta då inte heller hinner reflektera över livet på en återkommande basis, utan blir kvar i negativa situationer och relationer för de aldrig hinner sortera ut det de inte vill ha kvar och göra plats för det de vill ha. Är det dax?

HETA TIPS

Hur du håller dig på en hög frekvens

Många gånger är vi omedvetna om vårt mesta fokus, våra inre dialoger, våra förväntningar och hur dessa starkt påverkar både våra resultat såväl som vår emotionella hälsa. I den här pdf:en får du några enkla men heta tips som hjälper dig att hålla dig och teamet i en positiv, hög frekvens, så ni lägger grund för rätt saker. 

GRATIS MINIKURS

Om att hitta sin mittpunkt

Just nu är världen i kaos och för att hitta vår mittpunkt i allt detta, behöver vi inte bara hitta ett nytt sätt att förhålla oss till allt som händer utanför oss, utan framförallt blicka inåt för att förhålla oss till allt som händer inom oss. Den här kostnadsfria Minikursen, kanske är precis vad du behöver, för att hitta balansen?