top of page

Från mig till dig

I många år har jag bjudit på gratis kunskap. Först som bloggare, där jag dagligen i många år skrev personutvecklande bloggar. Mellan 2018 och 2022 drev jag personutvecklings podden Attraktionslagen 2.0 som resulterade i 200 avsnitt som du hittar där man hittar poddar, på min Youtube-kanal med samma namn samt på www.attraktionslagen2punkt0.se. Du hittar även mina Facebook lives, meditationer mm på min Youtubekanal Attraktionslagen 2.0. Jag har återigen börjat blogga och den hittar du på www.bloggfokus.com, där bloggen kommer ut varje måndag. Jag tror på att dela med sig av sin kunskap om man tror att det kan hjälpa andra. Och jag brinner verkligen för att hjälpa människor i självledarskap, så på den här sidan kan du ladda ned allt gratis. Hoppas det du hittar här ger dig insikter och inspiration.

Attraktionslagen, teamet, företaget & kris www.liliost.se

Vilken skillnad kan kunskapen om attraktionslagen skapa i företaget?

Denna pdf förklarar Attraktionslagen på ett enkelt sätt, beskriver hur vi interagerar med den och ger klarhet i vad denna interaktion skapar för resultat. Ett helt nytt sätt att se på individen, teamet & företaget. Genom att dessutom titta på kris genom detta perspektiv, får man en helt ny verktygslåda och avgörande insikter!

Sorteringsdax - Ett kraftfullt verktyg för att sortera upp ditt liv, av Lili Öst - Changemaker

SORTERINGSDAX
Ett kraftfullt verktyg för sortering

De flesta människor lever dessvärre i en konstant stress. I ett konstant görande, vilket gör att de flesta då inte heller hinner reflektera över livet på en återkommande basis, utan blir kvar i negativa situationer och relationer för de aldrig hinner sortera ut det de inte vill ha kvar och göra plats för det de vill ha. Är det dax?

Giraff & vargspråk

Giraffspråk & Vargspråk
Non-violent communication

Att ta reda på vilken kommunikationsstil man har kan förbättra de flesta relationer!

Framförallt våra nära relationer. Ofta är man inte medveten om när man har fastnat i att prata vargspråk, men om du tänker efter så kan du kanske komma på en relation där ni inte möter varandra, inte förstår eller når varandra och där er dialog har en tendens till att spåra ur? Att börja prata giraffspråk kan vara lösningen

Cylindrarna - världens bästa verktyg av Lili Öst - Changemaker

CYLINDRARNA
Världens bästa verktyg

Vi har ofta en benägenhet som människor att när något i vårt liv blir dåligt, lägger vi sordin, som en våt filt över resten av livet också. Så länge som det som plågar oss - plågar oss, tillåter vi/kan vi inte njuta av eller glädjas åt något som är bra parallellt med det negativa. Det ger oss ofta onödiga problem. Men, det finns hjälp!

Gratis Minikurs

GRATIS MINIKURS
Hitta din mittpunkt

Just nu är världen i kaos och för att hitta vår mittpunkt i allt detta, behöver vi inte bara hitta ett nytt sätt att förhålla oss till allt som händer utanför oss, utan framförallt blicka inåt för att förhålla oss till allt som händer inom oss. Den här kostnadsfria Minikursen, kanske är precis vad du behöver, för att hitta balansen i en kaotisk värld?

Eisenhower matrisen

EISENHOWER MATRISEN
Ta kontroll över din dag

Du har massa saker du behöver få gjorda, men ändå vid dagens slut, har du bara klarat av hälften eftersom alla slitit i dig och du har vikt den större delen av din dag till andras behov. Eller, började du med de enkla inte så viktiga sakerna, så du inte hann med de viktiga? Vilket resulterat i att du får sitta och jobba fram på småtimmarna för att komma i kapp. Känner du igen dig? Dax att ta kontroll?

Heta tips om hur du håller dig på en hög frekvens av Lili Öst - Changemaker

HETA TIPS
Hur du håller dig på en hög frekvens

Många gånger är vi omedvetna om vårt mesta fokus, våra inre dialoger, våra förväntningar och hur dessa starkt påverkar både våra resultat såväl som vår emotionella hälsa. I den här pdf:en får du några enkla men heta tips som hjälper dig att hålla dig och teamet i en positiv, hög frekvens, så ni lägger grund för rätt saker. 

Magkänslan - Hur kan den bli din bästa vän? Av Lili Öst - Changemaker

HETA TIPS
Hur du ökar upp magkänslan

Har du en god "magkänsla"? Och framförallt lyssnar du på den? Styrs du av magen eller huvudet? Eller har du arbetat upp ett fruktsamt samarbete mellan de två? När man intervjuar dokumenterat framgångsrika personer om beslutsfattning - så säger 100% att det avgörande i besluten just är "magkänslan"! Öva upp DIN förmåga!

HALVÅRS BOKSLUT 2024

GRATIS HALVÅRS BOKSLUT
För första halvan av 2024

I företag är det inte bara en självklarhet att göra bokslut, utan även en nödvändighet att ha koll på att man leder företaget i rätt riktning och upptäcker på tidigt stadium när man inte gör det - så man kan sätta in rätt insatser för att leda i rätt riktning. Med oss själva är vi oftast inte lika smarta. I vilken riktning har DU lett dig själv hittills 2024?

Gör ditt personliga bokslut och få koll!

bottom of page