Lili Öst - Changemaker. Föreläsare, workshopledare, transformational coach www.liliost.se
Så här säger några av mina kunder

Lili är en stjärna - både på och utanför scenen. Vi har haft med henne som föreläsare på flera kom i form-resor och hon är en enorm tillgång då hon också kan bidra med sitt artisteri. Hon sprider glädje och värme till alla omkring sig och får alla att må bra. Hennes livsglädje och humor sprudlar och sprider sig i hela gruppen. Att vi samtidigt får med oss hennes verktyg till ett härligare och roligare liv är pricken över i. Kan verkligen ge Lili de allra bästa rekommendationerna!

Challe Lundholm, Goodlifetravel by Feature Familjen AB

Med engagemang, värme och glädje stöttar Lili i förändringsprocessen”!

Anki Bromert, The Assessment Company

"Mycket proffsig, kunnig och inspirerande. Varm kraftfull energi som smittar av sig. Kan varmt rekommendera Lili Öst som coach /inspiratör samt hennes digitala utbildning i Personlig Utveckling, - Futurebook. 

Ulrika Rosén, Nordic Choice Hotels

"Lilis föreläsning på vår kickoff var väldigt lyckad och kändes bra i timing i var företaget befinner sig just nu. Hennes annorlunda synsätt och metodik gav nya insikter som kommer hjälpa teamet att fortsätta framåt i en positiv riktning".

Roine Sundberg, CEO Minanda adviser AB/CFO Skälsätra bygg AB

”Lilis musikaliska föreläsning gav oss många bra reflektioner och nya tankar om mina egna val i livet. Föreläsningen går rätt in i hjärtat och ingen går därifrån utan att ha blivit berörd.”

Jeanette Hegedüs Stf Sektionschef/Gruppchef Trygghetsservice Trafikavd. SL

”Lili lyfte allas vår förmåga att välja hur vi tänker under den första workshopen vi hade med henne och sen har vi fortsatt resan inom företaget med hennes hjälp. I dag vet jag att alla har med sig att vi kan välja var vi är och jag upplever att framförallt jag själv har ett bättre sätt att kommunicera med mina kollegor. Jag rekommenderar verkligen fler att ta chansen att välja vad vi tänker”

Charlotte Öhrn, Djurmagazinet

”En dag med Lili Öst gav både god energi och start för året med hela gänget med nya insikter som kommer kunna nyttjas både på arbetsplatsen och privat. Som leverantör av service och konferensprodukt, är vikten att vi själva har genomtänkta och bra möten med utvecklande innehåll,- en förutsättning, men inte alltid lätt att hitta rätt.

Med Lili Öst gjorde vi det”! 

Cecilia Wingård, VD Såstaholm Hotel & Konferens

"En inspirerande upplevelse med konkreta och praktiska tips på hur du enkelt kan påverka de resultat du önskar uppnå i en snabbt föränderlig värld".

Marie-Louise Lindblom, CDO AWA Sweden AB

"Förutom att hon har en fängslande personlighet som utstrålar styrka och positivitet så har hon rösten och talets förmåga. Lili är en fantastiskt vis coach och är en mästare på att vara tydlig och förklarar så att man verkligen förstår.
Hennes entusiasm och lösningsfokusering smittar av sig och hon får allt det svåra till att bli enkelt. Lär ut metoder för hur man kan förhålla sig till olika situationer som gynnar en positiv framtid. Hennes närvaro i frågorna som kommer upp gör att hennes råd och metoder är enkla att ta med sig i livet framöver och hon bäddar för att man ska kunna fortsätta arbeta självständigt med sin eller gruppens utveckling".  

Marie Helenius, Nacka kommun

Lili har en förmåga att lyssna in behovet hos kunden/klienten och utifrån sin kunskap och erfarenhet hitta rätt verktyg för just det behovet. Hennes styrka är att alltid komma påläst och förberedd, vilket gör att man får ett proffsigt bemötande och genomförande av de uppdrag hon åtar sig. Med sin breda kompetens gör hon föreläsningar till en härlig resa”!

Veronika Fransén AB

“Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik. Att med sin positiva utstrålning få oss alla att tänka i nya banor. Och med sin vackra sångröst även ge oss en musikalisk upplevelse att minnas länge”.

Madeleine Walles, Chefredaktör, tidningen Nära