top of page

Första hjälpen för småföretagare

Bli din egen marknadsavdelning

Som småföretagare är det viktigt att kunna hantera många delar själv, vilket jag har övat på i många år som den borna kreatör jag är. Jag har alltid älskat färg, form och komposition. Utbildade mig från början till dekoratör och hade jag inte halkat in på ett bananskal i artistbranschen och sedan bytt yrkesbana till att arbeta med att hjälpa personer och företag att utvecklas, så hade jag tänkt att fortsätta på det kreativa spåret och utbilda mig till copywriter eller art director. Som småföretagare har jag löpande genom åren fått utvecklas till både och.

 

Strax innan pandemin gick jag en ettårig utbildning för att ytterligare vässa mina talanger gällande hur man bygger online, jobbar med Sociala medier, bygger kursplattformar, hemsidor, landningssidor etc och pandemin blev startskottet till att jag, parallellt med mitt personutvecklingsben började hjälpa människor att bygga hemsidor och kommunicera online.

Nu har jag lanserat konceptet Första hjälpen för småföretagare, för småföretagare, nyföretagare och soloprenörer som vill lära sig att lyfta sin marknadskommunikation till en högre nivå/nyföretagare genom att lära sig grunderna. 

Klicka på knappen nedan för att komma till en boknings sida som beskriver konceptet och vad som ingår i utbildningspaketen SMALL, MEDIUM och LARGE.

bottom of page