top of page

Sommaren 2019 gjorde jag SUCCÉ med mitt koncept En resa i ditt inre, där jag hade 4 timmars coaching varje dag i 5 dagar. 2021 och 2022 gjorde jag om succén när jag gjorde om En resa i ditt inre till ett helgevent där samtliga helger bokades upp inom bara några dagar. Nu utvidgar jag resan till en året runt resa där vi kommer överens om vilken helg som passar dig.

Ses vi IRL så ses vi i centrala Stockholm. Jag fixar picknickkorg med lunch och fika och vi tar oss till mysiga miljöer och har fullt fokus på DITT personliga växande.

En återkommande reflektion från mina deltagare är att vi verkligen hunnit komma ned på djupet, inom så många områden vilket de uppskattat enormt.
Också att det är ett så härligt och avspänt sätt att arbeta med sig själv på. Det har blivit många magiska AHA-upplevelser under dessa somrar!

En bidragande anledning till varför jag har kunnat hålla ned priserna på mina sommarsessions är för att det inte funnits några lokalkostnader då vi varit ute, men om DU inte känner dig bekväm med att sitta där folk kan gå förbi finns möjlighet att hålla till på Coachhuset, Luntmakargatan 52 och då tillkommer 2 000 SEK vilket debiteras separat.

EN INRE RESA MED FOKUS PÅ PERSONLIGT VÄXANDE

Vad sägs om en resa till Stockholm med destination – 

DITT INRE 

och slutmål – 

FLERA STEG NÄRMARE OCH EN PLAN TILL DITT ÖNSKADE MÅENDE OCH DINA ÖNSKANDE RESULTAT?!

VAR ÄR DU JUST NU?
Känner du att det inte finns någon plats för dig själv i ditt liv? Fastnar du lätt i oro & negativa tanke- och/eller handlingsspår? Känner du att du är långt ifrån där du egentligen skulle vilja vara?

Har du låg självkänsla/dålig självbild/dåligt självförtroende? Lever du i en relation som drar energi eller är du ofrivillig singel? Trivs du inte med dig själv?

Jobbar du på fel arbetsplats och behöver hjälp att komma vidare?

Har Covid-19 manat dig att tänka om, eller har du fastnat i kris?

VAD ÄR DIN ANLEDNING?
Anledningarna kan vara många varför vi känner att livet plötsligt eller under lång tid utvecklats i en oönskad riktning.
Vad är det som DU skulle vilja skapa en positiv förändring i – i ditt liv?
Vad skulle du vilja/behöva arbeta med under två dagar med fullt fokus på DIG och bara dig? När fick du 100% fokus senast? Och när gav du det till dig själv?

Bara DU kan skapa en skillnad i ditt liv om det är saker du inte är nöjd med, och det är DU som behöver göra göret, men ibland kan vi behöva någon att hålla i handen i den processen och det är där jag kommer in 😊

Har du inte träffat mig, lyssnat på mig i mina poddar eller Lives varit på någon av mina föreläsningar, workshops, kurser eller läst någon av mina böcker innan, ska du veta att jag ÄLSKAR att hjälpa människor med just den processen!

HUR SER DIN INRE RESA WEEKEND UT?
Under två härliga dagar arbetar vi med din utveckling/förädling/förändring/transformation.
Lördag 11.00 -15.00
Söndag 11.00 -15.00

Ses vi IRL håller vi oss inom centrala Stockholm
Du får arbetsmaterial av mig men har med din egen skrivbok och pennor.
TIPS: Ta gärna med dig pennor i olika färger samt överstrykningspennor, då vi arbetar mycket med strukturer och modeller som du ska ha lätt att gå tillbaka till och jobba vidare med när du känner dig manad. 

Innan vi ses för första gången får du visst inledande arbetsmaterial via mail som du ska ha gjort tills vi möts.


DAG 1
Fokuserar vi på var du är och hur du kommit hit. (Awakening day)

DAG 2
Fokuserar vi på var/vad du vill, vad som kan ligga som hinder för det du önskar, inom dig och utanför dig samt lägger upp en plan för hur du ska komma till ditt önskade läge. (Possibilities to Level up!)

(Varför döpta till engelska namn? Jo för att det låter SÅ mycket coolare och mer kraftfullt. Inte svårare än så) 😊

DIN INVESTERING
7 995:- *ord pris per timme för coaching är 2 000:- ink moms så du får alltså  8 timmars coaching för halva priset!

INFO

Kursen är inte avbokningsbar utan läkarintyg, men absolut ombokningsbar.

I PRISET INGÅR:
Kompendium med arbetsuppgifter

  • Fika (IRL)

  • Lunch (IRL)

OBS: Meddela eventuella allergier och/eller matpreferenser

HUR GÅR JAG VIDARE NÄR JAG BETALT

Maila mig på lili@liliost.se så bokar vi din kommande helg. Ser SÅ mycket fram emot att få hjälpa dig att levla upp! 

Varma hälsningar Lili

bottom of page