top of page

En resa i ditt inre

Weekend

En resa i ditt inre började sommaren 2019 som en hel arbetsvecka med fem timmars coaching per dag. Det blev en succé! Jag sålde fyra veckor av fyra möjliga på bara några dagar och mina deltagare var lyriska! Att få sitta koncentrerat och ostört och ha 100% på sig själv, sina utmaningar, visioner och drömmar i timmar i en strukturerad process, är otroligt förlösande och utvecklande.

Konceptet har utvecklats under vägen och i början av 2021 gjorde jag om det till 

En resa i ditt inre - Weekend.

Läs mer om En resa i ditt inre längre ned på sidan.

Referenser

från några av mina deltagare

”Lili är fantastisk på att guida i tankeröran som vi ofta har i huvudet. Hon hjälper mig sortera så att jag får större klarhet i vart jag står och är på väg. Jag uppskattar särskilt att ha kunnat sitta med Lili under flera timmar och tänka alla nödvändiga tankar färdigt. Det är helt underbart att få tillbringa en hel helg med sig själv och få hjälp av Lili som ger så mycket energi, glädje och tydlighet. Hennes sätt att strukturera upp känslor och tankar har varit otroligt värdefullt för mig”.

Magdalena Bartels

"Lili har en sällsynt förmåga att utstråla smittande energi samt hjälpa till att sätta fingret på och bena ut de ömma punkter som de allra flesta människor missar i vår uppstressade tillvaro. Jag är tacksam för de insikter och utveckling jag fick under kursens En resa i ditt inre´s gång".

David Good

"Jag uppskattade mycket att få skärskåda mig själv under dessa värdefulla timmar med stöd av dig och ditt proffsiga engagemang, din kunskap och generositet med dig själv och dina verktyg. Du är oerhört tydlig, rak och samtidigt empatisk vilket underlättade besöken i svårare "områden" och samtidigt ställde krav på mig (det är lätt att "smita undan" annars) trots att vi inte setts tidigare. Samtalen blev en bra grund att gå vidare med i det inre"!

Kristina Sandstedt

"Tusen tack genuina och fantastiska Lili Öst för "En resa i ditt inre". Vilken underbar helg fylld av insikt, djupdykningar och skratt. Du hjälpte mig på min upptäktsresa att se och förstå mig själv bättre. Jag är för alltid tacksam för att du öppnat upp mitt liv och gett mig verktyg för att "göra göret".

Tihomir Jerkovic

"En resa i ditt inre är nog den bästa presenten jag har gett mig själv - någonsin! Lili´s sätt att arbeta med personlig utveckling är oerhört kraftfullt och jag tror jag inte fått så många insikter i hela mitt liv som jag fick under min resa-helg, om mig själv, mina rädslor och min dåliga självbild. Lili hjälpte mig att starta upp en enorm förändring som har förändrat mitt liv till det bättre på så många sätt".

Eva Andersson

”Jag vill verkligen tacka för de här dagarna med dig! Att i tryggt sällskap få bli varse om beteenden och mönster, för att på så sätt kunna förändras och utvecklas är ju magiskt”!

Zsanette Magnusson

 

"I ärlighetens namn var jag lite nervös och kände mig obekväm inför att sitta och prata om mig själv en hel helg, men det var nog det bästa jag gjort. Lili fick mig känna att det var helt naturligt att både hon och jag hade fullt fokus på mig. Jag kände mig trygg med Lili vilket gjorde att jag vågade släppa prestigen och hon hjälpte mig verkligen att rensa upp bland alla tankar och känslor som har tyngt mig under många år. Den här helgen fick mig på ett sätt att känna mig fri".

Lars-Peter Gunnarsson

 

En inre resa med fokus på personligt växande

Vad sägs om en resa till Stockholm med destination – 

DITT INRE 

 

och slutmål – 

FLERA STEG NÄRMARE OCH EN PLAN TILL DITT ÖNSKADE MÅENDE OCH DINA ÖNSKANDE RESULTAT?!

VAR ÄR DU JUST NU?

 • Känner du att det inte finns någon plats för dig själv i ditt liv?

 • Fastnar du lätt i oro & negativa tanke- och/eller handlingsspår?

 • Känner du att du är långt ifrån där du egentligen skulle vilja vara?

 • Har du låg självkänsla/dålig självbild/dåligt självförtroende?

 • Lever du i en relation som drar energi eller är du ofrivillig singel?

 • Trivs du inte med dig själv?

 • Jobbar du på fel arbetsplats och behöver hjälp att komma vidare?

 • Har alla kriser manat dig att tänka om, eller har du fastnat i kris?

VAD ÄR DIN ANLEDNING?
Anledningarna kan vara många varför vi känner att livet plötsligt eller under lång tid utvecklats i en oönskad riktning.
Vad är det som DU skulle vilja skapa en positiv förändring i – i ditt liv?
Vad skulle du vilja/behöva arbeta med under två dagar med fullt fokus på DIG och bara dig? När fick du 100% fokus senast? Och när gav du det till dig själv?

Bara DU kan skapa en skillnad i ditt liv om det är saker du inte är nöjd med, och det är DU som behöver göra göret, men ibland kan vi behöva någon att hålla i handen i den processen och det är där jag kommer in.

Har du inte träffat mig, lyssnat på mig i mina poddar eller Lives, hört mig föreläsa, deltagit i en workshop, kurs eller läst någon av mina böcker innan, ska du veta att jag ÄLSKAR att hjälpa människor med just den processen!
 

 

 

 

 

 

 

Under två härliga dagar arbetar vi med din utveckling/förädling/förändring/transformation.
Lördag 11.00 -15.00
Söndag 11.00 -15.00

Vi håller oss inom centrala Stockholm. Jag fixar picknickkorg med lunch och fika. På sommaren när vädret tillåter sitter vi på en brygga, i en park eller något annat härligt ställe. Under den kallare delen av året håller vi till i internationella hotellmiljöer och har fullt fokus på DITT personliga växande.

OBS - En av anledningarna att jag kan hålla nere priset är just för att det inte är några lokalkostnader, men om du inte känner dig bekväm med att folk går förbi, bokar jag rum på Coachhuset i Stockholm och då tillkommer 2 000 SEK som betalas på en separat faktura.


Du får arbetsmaterial av mig men ha med din egen skrivbok och pennor.
TIPS: Ta gärna med dig pennor i olika färger samt överstrykningspennor, då vi arbetar mycket med strukturer och modeller som du ska ha lätt att gå tillbaka till och jobba vidare med när du känner dig manad. DAG 1
Fokuserar vi på var du är och hur du kommit hit. (Awakening day)

DAG 2
Fokuserar vi på var/vad du vill, vad som kan ligga som hinder för det du önskar, inom dig och utanför dig samt lägger upp en plan för hur du ska komma till ditt önskade läge. (Possibilities to Level up!)

(Varför döpta till engelska namn? Jo för att det låter SÅ mycket coolare och mer kraftfullt. Inte svårare än så) 

DIN INVESTERING
6 995:- *(8 timmars coaching för nästan halva priset mot ordinarie pris!)

(695 :- i bokningsavgift samt rest betalning 6 300:-)

INFO

Kursen är inte avbokningsbar, men självklart ombokningsbar. 

Du betalar initialt bokningsavgiften på 695:- för att boka din önskade helg, vilken inte är återbetalningsbar. 

Gå vidare till bokningssidan för att boka din önskade helg HÄR

För att låsa din bokning, måste du betala din weekend till fullo inom 48 timmar. Det gör du genom att klicka på knappen nedan

OBS - Jag lägger alltid ut få datum, därför kan jag bara hålla bokningen i 48 timmar innan den öppnas igen.I PRISET INGÅR:

 • Kompendium med arbetsuppgifter

 • Fika

 • Lunch 

OBS: Meddela eventuella allergier och/eller matpreferenser

 

Ser SÅ mycket fram emot att få hjälpa dig att levla upp!

Hur ser din inre resa - Weekend ut?

bottom of page