top of page

12 månaders mentorskap

12 månaders mentorskap med Lili Öst - Changemaker

12 månaders mentorskap

För dig som vill skapa ett extraordinärt liv
För vem passar mentorskap?

ALLA borde egentligen ha en mentor som hjälper oss att växa. Som manar på oss. Som utmanar oss att våga, som hjälper oss att stretcha vårat mod och som finns vid vår sida när vi lämnar det trygga livet som för oss känns "för litet", för att söka det så mycket större livet som finns där för oss alla, OM vi är beredda på att göra jobbet!

Som hjälper oss att växa både

på jobbet och privat

 

Ett 12 månaders mentorskap, passar för dig 

som vet inom dig att du skulle kunna vara så mycket mer än vad du hittills tillåtit dig att vara.

som vet inom dig att livet skulle kunna vara så mycket mer än vad du hittills tillåtit det att vara.

som vet inom dig att du skulle kunna komma mycket längre i din personliga utveckling.

som vet inom dig att du skulle kunna skapa ännu bättre relationer, boosta din fysiska hälsa, boosta din karriär eller få fart på din business, boosta din ekonomi och må ännu bättre.

som vet inom dig att det finns något mer för dig, som är villig att göra göret, men inte vet hur du ska nå det eller var du ska börja.

Hur ser ett mentorsår ut?

UPPSTARTSMÖTE:

Vi startar upp vårt år med att mötas IRL eller via Zoom om du bor i någon annan stad än Stockholm varifrån jag utgår. Vårt uppstartsmöte blir ett längre möte där du ger en resumé om dig själv, var du befinner dig just nu i livet, återkommande utmaningar etc och vad det är du vill uppnå med de kommande 12 månadernas mentorskap. Vi sätter upp en 12 månaders plan, där varje månad både har delmål och övergripande mål.

HUR OFTA HAR VI SAMTAL?

Vi ses IRL eller via Zoom en gång i månaden, för att reflektera över månaden som gått, stämma av dina uppgifter, insikter, utmaningar och vinster och sätter an den kommande månadens uppgifter.

Du får löpande nya uppgifter att arbeta med för att du ska kunna utvecklas till den person du behöver bli för att kunna nå dina uppsatta mål.

Förutom detta månatliga möte, har vi mailavstämning en gång per vecka, där du kan ställa frågor och ventilera insikter, utmaningar etc.

 

 

 

 

 

 

Din investering

VAD KRÄVS AV DIG FÖR ATT LYCKAS SKAPA EN POSITIV FÖRÄNDRING?

Det viktigaste i alla förändringsprocesser som vi går in i, är att vi är 100% motiverade. Att vi gör detta för att vi vill. Att vi manar oss själva att hålla i och hålla fast vår initiala intention, ÄVEN när det känns tufft. Det är där jag som mentor och transformational coach hjälper dig att nå ända fram, för jag finns med dig hela vägen och stöttar dig genom både regn och solsken. Vinster och utmaningar. Jag låter dig inte tappa varken greppet, motivationen eller fokus.

MINA SAMARBETEN:

Under ditt mentorsår ingår förutom arbetet som du kommer att göra med mig, även

  • ett samtal med en PT, som hjälper dig att lägga upp ett anpassat program för dig, samt tillgång till hemträningsvideos.

  • ett samtal med en ekonomikonsult som hjälper dig att skapa en bra struktur för din privatekonomi/alt ett samtal med ett rekommenderat medium el healingsession.

VAD ÄR DIN INVESTERING/VAD INNEFATTAR DITT MENTORSÅR?

  • 12 möten IRL eller via Zoom

  • Uppföljning, frågor & svar 1 gång/vecka via mail

  • Onlinekursen Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden (värde 1995:-)

  • Samtal med PT

  • Samtal med privatekonomi konsult/eller rekommenderat medium alt healingsession beroende på vem du är och vilken väg fram som känns viktig för dig

 

Din investering i dig själv: 

50 000: -

Du förbinder dig till ett år, men inom kort går det även att dela upp betalningarna. 

Tar du det på företaget tillkommer moms

bottom of page