top of page
Lili Öst - Changemaker. Föreläsare, workshopledare, transformational coach www.liliost.se
Så här säger några av mina kunder

”Efter två år med stora påfrestningar och förändringar för hela vår bransch- var det helt väsentligt för oss- att i våras ta en rejäl fot i backen på det personliga planet för våra ledare. Med hjälp av Lili Öst ´s "självhjälps verktyg" fick vi sorterat och strukturerat upp våra ledares tankar och förehavanden. Vi lyckades efter en mycket destruktiv och krävande tid att få tillbaka våra ledares fokus "på plus" vilket varit helt avgörande för att snabbt komma tillbaka till en ny vardag. 

De hos oss som använt sig av Lili´s "one-on-one" coaching har fått ett enormt utbyte av detta då Lili är extremt lyftande och genuint intresserad av individen. Dessutom har Lili förmågan att få in helhetsperspektiv på personen hon coachar - hon ställer solida frågor som gör att den som coachas får en grundlig reflektion av sin situation. 

Vi rekommenderar Lili å det varmaste när det behövs hjälp med reflektion och utveckling för individ eller grupp. 

Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels

"Vi anlitade Lili när vi skulle genomgå en förändring där de var största vikt att alla medarbetare var införstådda i processen och där vi ville att vi tillsammans skulle landa i en positiv känsla. Med sina inspirerande föreläsningar och individuella samtal fick Lili oss att inte bara ta oss igenom den viktig förändring utan påverkade vårt sätt att arbeta, så att det blev en genomtänkt och positiv förändringsresa. Fortsatt idag, använder vi flera begrepp och arbetssätt där vi tex har lagt till ”veckans/månadens guldpåse” på dagordningen vid alla möten – så att de alltid avslutas med en positiv framåtanda"!

Mica Almberg, VD Master Training

”Vi på Winn Hotel Group har haft förmånen att anlita Lili Öst både som coach, föreläsare, workshopsledare, konferencier, textförfattare och sångerska. Det unika med Lili Öst är att hon är ett ”Kinderegg” med bred kompetens som täcker flera behov och områden. Lili har en förmåga att trollbinda publiken med sin professionalism och glädje samtidigt som hon förmedlar ett budskap som sätter sig djupt och som man tar med sig i arbetslivet såväl som privatlivet. När man anlitar Lili blir hon ett med företaget och ser möjligheter utöver det man visste att man behövde och skräddarsyr uppdraget in i minsta detalj. Vi ser fram emot fortsatta framtida samarbeten med Lili Öst. Mina varmaste rekommendationer".

Fia Westerberg, Head of people and Culture, Winn Hotel Group

“Lili är en stjärna - både på och utanför scenen. Vi har haft med henne som föreläsare på flera kom i form-resor och hon är en enorm tillgång då hon också kan bidra med sitt artisteri. Hon sprider glädje och värme till alla omkring sig och får alla att må bra. Hennes livsglädje och humor sprudlar och sprider sig i hela gruppen. Att vi samtidigt får med oss hennes verktyg till ett härligare och roligare liv är pricken över i. Kan verkligen ge Lili de allra bästa rekommendationerna”!

Challe Lundholm, Goodlifetravel by Feature Familjen AB

"Efter pandemin kände vi behov av att ge våra hotelldirektörer nya verktyg, nya tankesätt och ny energi för att kunna hantera nya frågeställningar som uppstod i den nya vardagen. Vi valde att anlita Lili Öst som en viktig del i denna process.

Hon har hållit workshops med gemensamma hotelldirektörssamlingar i Norge och Sverige med grupper mellan 20- 50 personer och även använts som enskild samtalspartner till hotelldirektörer. Lili har varit en mycket uppskattad person som genom sin djupa kunskap kring våra energier, fokus på PLUS, förmågan att få fram sitt budskap har hjälpt våra direktörer till nya tankar. Att hon dessutom har en hög humorfaktor och får gruppen att skratta gör verkligen inte saken sämre.

Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna".   

Richard Svartvik, Director of Operation Nordic Choice Hotels - Clarion/Clarion Collection Sverige

"Lilis föreläsning på vår kickoff var väldigt lyckad och kändes bra i timing i var företaget befinner sig just nu. Hennes annorlunda synsätt och metodik gav nya insikter som kommer hjälpa teamet att fortsätta framåt i en positiv riktning".

Roine Sundberg, CEO Minanda adviser AB/CFO Skälsätra bygg AB

”Lili lyfte allas vår förmåga att välja hur vi tänker under den första workshopen vi hade med henne och sen har vi fortsatt resan inom företaget med hennes hjälp. I dag vet jag att alla har med sig att vi kan välja var vi är och jag upplever att framförallt jag själv har ett bättre sätt att kommunicera med mina kollegor. Jag rekommenderar verkligen fler att ta chansen att välja vad vi tänker”

Charlotte Öhrn, VD/ägare Djurmagazinet Tyresö

"Lili Öst kom in i en tid då vi hade ett stort behov av en omstart. Vi visste att vi kom från en tuff period efter pandemin och att även framtiden skulle bli utmanande på ett helt nytt sätt. Vårt mål med samarbetet var att skapa utrymme för reflektion och styrka i ledarskapet. Lili är en trygg och duktig coach, som direkt vinner ledares förtroende. Hon visar tydligt vägen för vad som krävs för ett hållbart ledarskap, som är det viktigaste vi tar med oss framåt".

Susanna Ståhl, Director of Operation Nordic Choice Hotels - Quality Hotel

Med engagemang, värme och glädje stöttar Lili i förändringsprocessen”!

Anki Bromert, The Assessment Company

"Vill man ha redskap till framgång i sitt företag ska man anlita Lili!

Är det någon som smittar av sig med sin sång och musik vars texter går in i hjärtat, sin entusiasm, glädje, klokskap, tänkvärda ord så är det hon. Hennes framförande fick oss i Herb Pharma team att skratta så det ekade, tårarna trillande när det berörde hjärtat, eftertanken på vad lägger jag mitt fokus på, har för var och en av oss satt positiva känslor i rullning".

Anneli Sandström VD, Herb Pharma Sverige AB

”Lilis musikaliska föreläsning gav oss många bra reflektioner och nya tankar om mina egna val i livet. Föreläsningen går rätt in i hjärtat och ingen går därifrån utan att ha blivit berörd.”

Jeanette Hegedüs Stf Sektionschef/Gruppchef Trygghetsservice Trafikavd. SL

”En dag med Lili Öst gav både god energi och start för året med hela gänget med nya insikter som kommer kunna nyttjas både på arbetsplatsen och privat. Som leverantör av service och konferensprodukt, är vikten att vi själva har genomtänkta och bra möten med utvecklande innehåll,- en förutsättning, men inte alltid lätt att hitta rätt.

Med Lili Öst gjorde vi det”! 

Cecilia Wingård, VD Såstaholm Hotel & Konferens

"En inspirerande upplevelse med konkreta och praktiska tips på hur du enkelt kan påverka de resultat du önskar uppnå i en snabbt föränderlig värld".

Marie-Louise Lindblom, CDO AWA Sweden AB

"Förutom att hon har en fängslande personlighet som utstrålar styrka och positivitet så har hon rösten och talets förmåga. Lili är en fantastiskt vis coach och är en mästare på att vara tydlig och förklarar så att man verkligen förstår.
Hennes entusiasm och lösningsfokusering smittar av sig och hon får allt det svåra till att bli enkelt. Lär ut metoder för hur man kan förhålla sig till olika situationer som gynnar en positiv framtid. Hennes närvaro i frågorna som kommer upp gör att hennes råd och metoder är enkla att ta med sig i livet framöver och hon bäddar för att man ska kunna fortsätta arbeta självständigt med sin eller gruppens utveckling".  

Marie Helenius, Nacka kommun

Lili har en förmåga att lyssna in behovet hos kunden/klienten och utifrån sin kunskap och erfarenhet hitta rätt verktyg för just det behovet. Hennes styrka är att alltid komma påläst och förberedd, vilket gör att man får ett proffsigt bemötande och genomförande av de uppdrag hon åtar sig. Med sin breda kompetens gör hon föreläsningar till en härlig resa”!

Veronika Fransén AB

“Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik. Att med sin positiva utstrålning få oss alla att tänka i nya banor. Och med sin vackra sångröst även ge oss en musikalisk upplevelse att minnas länge”.

Madeleine Walles, Chefredaktör, tidningen Nära

bottom of page