För er som företag

Jag brukar omnämnas som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Mitt sätt att arbeta med personligt ledarskap och som inspirations föreläsare är unikt och jag kontaktas oftast av människor, företag och organisationer som på något sätt fastnat/vill vidare.

 

Som är modiga och nytänkande. Nyfikna och redo att skifta mindset, se livet ur ett annorlunda perspektiv i syfte att skapa nya resultat och få oväntade insikter om hur de kan boosta inte bara sig själva, utan även organisationen på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller.

Lili Öst - Changemaker på Skandinaviska Ledarhögskolan www.liliost.se
Skräddarsydd föreläsning med musikaliska inslag

På temat fokus, attityder, förhållnings-sätt, förändring, bemötande, självledarskap, psykisk ohälsa och inspiration, skräddarsyr jag föreläsningar och workshops efter era behov. Mitt unika koncept att väva in musiken är terapeutiskt och gör att jag når hjärtat på åhörarna, inte bara huvudet. När man pratar med hela människan, lyssnar man på ett djupare plan vilket är grunden för transformation.

Förstå - förbättra - förvalta Lili Öst - Changemaker www.liliost.se
Förstå - förbättra - förvalta

Forskning visar att mer än 70 % av alla påbörjade förändringsarbeten misslyckas. Varför? En avgörande parameter som de flesta inte är medvetna om, är om man försöker göra något annat, men tänker och känner samma sak som innan, - eller ännu värre, tänker och känner att man inte vill göra en förändring, kommer man inte framåt.

Transformational talks Lili Öst - Changemaker www.liliost.se
Transformational
talks

Jag kallar mig själv för CHANGEMAKER av en god anledning! Det perspektiv som jag utgår ifrån när jag leder personer, team och företag i mina transformational talks är utmanande, disrupterande, nytänkande, abstrakt och omvälvande. Vill ni skapa en förändring på utsidan, måste den börja inom er. Vår värld är i snabb förändring och vi behöver hålla jämn fart för att hålla som människor.

MINIATYR Effekten av c-ORO-na.jpg
Effekten av
c-ORO-na

Vad händer vid långvarig oro?

Vad händer i vår hjärna?

Vad händer med våra känslor?

Hur påverkar den oss själva, vår självkänsla, våra relationer, reaktioner, vår arbetskapacitet och vårt fokus? Och finns det en mer medveten, gynsam och hållbar väg fram i denna omvälvande tid?

Hur f*n tänker vi - egentligen? Lili Öst - Changemaker www.liliost.se
Hur F*n tänker vi - egentligen?

Har vi underskattat tankens kraft? Ja, all forskning inom detta område pekar definitivt ditåt! Det är dags att lyfta blicken och på allvar ta sig an frågorna; -Kan våra tankar verkligen lägga sig i vägen för både vår personliga framgång såväl som företagets? Kan vårt fokus få oss utbrända? Friska? Hur hänger business och känslor ihop? Och hur viktigt är teamets kollektiva känslofokus?