top of page

För er som företag

Jag brukar omnämnas som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Mitt sätt att arbeta med personligt ledarskap och som inspirations föreläsare är unikt och jag kontaktas oftast av människor, företag och organisationer som på något sätt fastnat/vill vidare. 

 

Som är modiga och nytänkande. Nyfikna och redo att skifta mindset, se saker ur ett annorlunda perspektiv i syfte att skapa nya resultat och få oväntade insikter om hur de kan boosta inte bara sig själva, utan även organisationen på individ och teamnivå till framgång med människor som håller.

"Vi rekommenderar Lili å det varmaste när det behövs hjälp med reflektion och utveckling för individ eller grupp".  Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels

Let me infotain you

www.liliost.se
Skräddarsydd föreläsning med musikaliska inslag

På temat arbetsglädje, kommunikation, fokus, attityder, förhållningssätt, förändring, bemötande, mindset, psykisk ohälsa och inspiration, skräddarsyr jag föreläsningar och workshops efter era behov. Mitt unika koncept att väva in musiken är terapeutiskt och gör att jag når hjärtat på åhörarna, inte bara huvudet. Min metodik är disrupterande och alltid blandad med inspiration, nya perspektiv, igenkänning, humor och värme.

www.liliost.se
Hur F*n tänker vi - egentligen?

Har vi underskattat tankens kraft? Ja, all forskning inom detta område pekar definitivt ditåt! Det är dags att lyfta blicken och på allvar ta sig an frågorna; -Kan våra tankar verkligen lägga sig i vägen för både vår personliga framgång såväl som företagets? Kan vårt fokus få oss utbrända? Friska? Hur hänger business och känslor ihop? Och hur viktigt är teamets samlade fokus?

tankens kraft

www.liliost.se
En ny väg till förändring
och gladare medarbetare

Forskning visar att mer än 70 % av alla påbörjade förändringsarbeten misslyckas. Varför? En avgörande parameter som de flesta inte är medvetna om, är om man försöker göra något annat, men tänker och känner samma sak som innan, - eller ännu värre, tänker och känner att man inte vill göra en förändring, kommer man inte komma framåt. En föreläsning för er som vill lyckas med ert förändringsarbete och hitta glädjen. 

www.liliost.se
Attraktionslagen -världens bästa framgångsverktyg

Vad har Napoleon Hill, Oprah Winfrey, Jack Canfield, Bob Proctor och Zig Ziglar gemensamt, förutom att de nått en enorm framgång? De har fördjupat sig i Lagen om Attraktion och förstått hur de kan använda denna universella naturlag för att nå sina drömmars mål! Att bli medveten om hur den fungerar, vår interaktion med den och styrkan i vårt individuella såväl som gemensamma fokus, kan vara skillnaden mellan att skapa helt okej och excellent! 

www.liliost.se
Starkare, smartare
& klokare

Hur kommer man ur "att leva & leda i kris"?

Vad händer med oss vid långvarig oro?

Vad händer i vår hjärna?

Vad händer med våra känslor?

Hur påverkar den oss själva, vår självkänsla, våra relationer, reaktioner, arbetskapacitet och fokus? Ta del av ett annorlunda, kraftfullt perspektiv och en mer medveten, gynnsam och hållbar väg fram i denna omvälvande tid.

www.liliost.se
Transformational
talks

Jag kallar mig själv för CHANGEMAKER av en god anledning! Det perspektiv som jag utgår ifrån när jag leder personer, team och företag i mina transformational talks är utmanande, nytänkande, abstrakt och omvälvande. Vill ni skapa en förändring på utsidan, måste den börja inom er. Vår värld är i snabb förändring och vi behöver hålla jämn fart för att hålla som människor. Människor som mår bra - GÖR bra!

förändring

bottom of page