top of page
Bild winn 2.JPG

 Not even the sky is the limit 

Utmana era tankar och höj blicken!

Jag hjälper företag, entreprenörer och privatpersoner att byta mindset, bryta ogynnsamma mönster och våga göra på ett nytt sätt för att nå önskade resultat!

Lili Öst - CHANGEMAKER presentation 2023

Lili Öst - CHANGEMAKER presentation 2023

Spela video

Upplev inspiration och transformation genom behovsanpassade föreläsningar, workshops och coaching för ledare, medarbetare och team. Jag erbjuder ett unikt sätt att få insikter som förändrar mindset, ger kraftfulla verktyg och nya perspektiv. Min passion för att inspirera och utveckla människor kommer till liv i mina engagerande föreläsningar och workshops där jag kombinerar tankeväckande idéer, forskning, interaktion, skratt och musikaliska inslag. Välkommen till en upplevelse fylld av utveckling och personlig tillväxt!

De som vänder sig till mig är ledare, entreprenörer och privatpersoner som vill skapa någon typ av förändring/förbättring, inspireras, höja energin och få hjälp att tänka nytt. Genom min tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden, inspirerar jag till medvetenhet och förståelse för ett nytt sätt att leda både sig själv, teamet och företaget till önskade resultat, arbetsglädje, psykologisk trygghet och psykisk hälsa. Är Ni också redo att ta ett utvecklande steg framåt? Låt oss ta ett möte så ni får berätta hur det ser ut hos er just nu och vad ni behöver hjälp med!

Utnämnd till en av Sveriges bästa föreläsare

Topp 100.jpg
topp100-sveriges-populäraste-föreläsare-

2019

2020

2021

topp100 2022.png

2022

2023

Namnlös design (4)_edited.png
bottom of page