top of page

Vardagsrumsföreläsning

med musikaliska inslag

KVÄLLENS INNEHÅLL

För dig som följer mig och känner till mina böcker, podden, kurser, föreläsningar etc, vet ju att jag som coach och föreläsare utgår ifrån SÅ KLART-metoden i vilken jag blandar beteendevetenskapen med Attraktionslagen. Och i det mötet skapas inte bara en enorm klarhet, utan dessutom många gånger - ren och skär magi! Personligt ledarskap på ett helt nytt sätt!

FÖRDJUPA DIG I SÅ KLART-metoden

I min föreläsning/workshop får du fördjupa dig i SÅ KLART-metoden, lära dig mer om Attraktionslagen och MASSOR om dig själv, ditt eget fokus och hur du kan skapa en positiv förändring i ditt liv genom att skifta fokus. Detta blandat med livemusik, skratt och hög igenkänning! 

Så vill NI skapa en kväll full av insikter, skratt och hög igenkänning och få kraftfulla förändringsverktyg?

Boka en vardagsrumsföreläsning!

EN HELKVÄLL ATT BOOSTA DIG SJÄLV OCH DINA VÄNNER!

När jag började min föreläsarkarriär för många år sedan, gjorde jag Musikaliska vardagsrums föreläsningar. Åkte hem till folk som samlat ihop ett gäng vänner, föreläste och sjöng live för dem i deras privata sfär. En otroligt intim, insiktsgörande och personlig upplevelse som folk alltid gav mig feedback på att det var väldigt speciellt. Många fixade middag eller småplock och kombinerade det med min föreläsning och gjorde en helkväll.

CORONA SAFE

Under pandemin tog jag upp detta igen, för om folk inte kunde ge sig ut och blanda sig med stora grupper med okända i risk för smitta - var det ju en bättre idé att de samlade ihop sina vänner och stannade hemma, men ändå kunde få inspiration och arbeta med sin personliga utveckling. Detta är ett så fint och personligt sätt att träffa sin publik på, att jag bestämde mig för att fortsätta erbjuda detta även efter pandemin.

Din investering

UPPLÄGG/DIN INVESTERING I DIG SJÄLV:

- 2 - 2,5 tim musikalisk föreläsning/workshop 500:-/pp

- Inspirationsmaterial att jobba vidare med via mail

- Minimi antal 10 pers (vill ni vara färre är minimipriset 5 000:-)

- Inom Sthlm tillkommer ingen resa

- Utanför Sthlm i en radie av 25 mil, tillkommer milkostnad

 

Är du intreserad av att samla ihop dina vänner och hålla en musikalisk föreläsning hemma hos dig? Kontakta mig i formuläret nedan. 

bottom of page