top of page

Hur f*n tänker vi - egentligen?

Har vi underskattat tankens kraft?

Ja, all forskning inom detta område pekar definitivt ditåt! Det är dags att lyfta blicken och på allvar ta sig an frågorna; 

 

Kan våra tankar verkligen lägga sig i vägen för både vår personliga framgång såväl som företagets?

Hur kan teamets kollektiva känslofokus kraftigt försena önskade resultat precis som det kan få dem att skjuta i höjden?

Kan vi tänka oss lyckliga, friska och sjuka?

Kan vårt fokus få oss utbrända?

Hur giftigt är det egentligen att älta negativa händelser och fokusera på motgångar?

Och hur viktigt är det egentligen att förutom att vara riktigt skarp på det man gör, - även ha koll på sitt eget och teamets tanke- och känslofokus om man bygga ett dreamteam, i syfte att skapa outstanding resultat? 

 

Detta och mycket, mycket mer får ni svar på i denna musikaliska föreläsning, där jag vänder upp och ned på många av era ”sanningar”, visar varför det inte hjälper att bara förändra vad man gör och hur man gör det, utan att först blir medveten om vad som hittills skett i tanken och känslan. Och förstå vad som behöver tittas på och skapa ett nytt sätt att titta på det, för att kunna skapa nya resultat. På individnivå såväl som på teamnivå. Det är dags att ta våra mjuka värden på allvar, för det är där nyckeln till varaktig förändring och harmonisk framgång ligger. Och det är dags att få in läran om Attraktionslagen i corporatevärlden - även i Sverige!

 

Hur f*n tänker vi – egentligen? är en blandning mellan en lite småhumoristisk feelgoodföreläsning, en insikts skapare, en mental och emotionell käftsmäll och ett antal varv i torktumlaren. Därtill med musikaliska inslag. VEM kan motstå den kombon?

“You are the only problem you will ever have and you are the only solution.

Change is inevitable but personal growth is a choice".
Bob Proctor

bottom of page