Onlinekurser

Ge dig själv en livskvalitetshöjande kurs i present!

De två onlinekurser du hittar nedan kompletterar verkligen varandra.

Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden bygger på min metodik SÅ KLART-metoden och dess 8 steg. Den hjälper dig att sortera bland tankar och känslor. Hjälper dig skapa personligt ledarskap och ger dig fördjupade kunskaper om Attraktionslagen och vår interaktion med den. En strukturerad modell med många kraftfulla verktyg som stöttar dig i arbetet att skapa en varaktig förändring. Kursens låga pris gör att detta är en perfekt kurs att starta med.

 

Den här kursen kan du även kombinera med coaching IRL, samt ligger som grund för Masterclasses online.

Futurebook är perfekt som steg två. 

Ett livsstilsprogram som har hjälpt många människor att medvetet designa sitt liv som de vill att det ska se ut. Vi kombinerar microinlärning (texter, videos och ljudfiler) med en stängd Facebook Community där du kan ta del av alla deltagares lärdomar, utmaningar och framgångar och där du får miniutmaningar, löpande intressant läsning mm. I syfte att genom era samlade erfarenheter, kunna medvetandegöra avgörande viktiga saker i ditt eget liv för att du ska få nya insikter, nya frågor att utforska och börja skapa din egen Futurebook.

Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. En onlinekurs i 8 steg om personlig utveckling. Lili Öst - Changemaker. www.liliost.se
Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden

En onlinekurs En kurs i 8 steg med syfte att lyfta din självmedvetenhet och som ger dig verktyg och livsförändrande insikter som hjälper dig skapa det liv du vill ha. 

Futurebook - Ett onlineprogram i personlig utveckling www.futurebook.se
Futurebook -
Challenge your life

Futurebook hjälper vanliga människor till ovanliga resultat.

Ett strukturerat och inspirerande onlineprogram i personlig utveckling som går på djupet inom 14 olika livskategorier.