top of page

12 månaders mentorskap

En resa i ditt inre. www.liliost.se

En resa i ditt inre

"Lili är fantastisk på att guida i tankeröran".
Referenser

”Lili är fantastisk på att guida i tankeröran som vi ofta har i huvudet. Hon hjälper mig sortera så att jag får större klarhet i vart jag står och är på väg. Jag uppskattar särskilt att ha kunnat sitta med Lili under flera timmar och tänka alla nödvändiga tankar färdigt. Det är helt underbart att få tillbringa en hel helg med sig själv och få hjälp av Lili som ger så mycket energi, glädje och tydlighet. Hennes sätt att strukturera upp känslor och tankar har varit otroligt värdefullt för mig”.

Magdalena Bartels

"Lili har en sällsynt förmåga att utstråla smittande energi samt hjälpa till att sätta fingret på och bena ut de ömma punkter som de allra flesta människor missar i vår uppstressade tillvaro. Jag är tacksam för de insikter och utveckling jag fick under kursens En resa i ditt inre´s gång".

David Good

"Jag uppskattade mycket att få skärskåda mig själv under dessa värdefulla timmar med stöd av dig och ditt proffsiga engagemang, din kunskap och generositet med dig själv och dina verktyg. Du är oerhört tydlig, rak och samtidigt empatisk vilket underlättade besöken i svårare "områden" och samtidigt ställde krav på mig (det är lätt att "smita undan" annars) trots att vi inte setts tidigare. Samtalen blev en bra grund att gå vidare med i det inre"!

Kristina Sandstedt

"En resa i ditt inre är nog den bästa presenten jag har gett mig själv - någonsin! Lili´s sätt att arbeta med personlig utveckling är oerhört kraftfullt och jag tror jag inte fått så många insikter i hela mitt liv som jag fick under min resa-helg, om mig själv, mina rädslor och min dåliga självbild. Lili hjälpte mig att starta upp en enorm förändring som har förändrat mitt liv till det bättre på så många sätt".

Eva Andersson

 

"I ärlighetens namn var jag lite nervös och kände mig obekväm inför att sitta och prata om mig själv en hel helg, men det var nog det bästa jag gjort. Lili fick mig känna att det var helt naturligt att både hon och jag hade fullt fokus på mig. Jag kände mig trygg med Lili vilket gjorde att jag vågade släppa prestigen och hon hjälpte mig verkligen att rensa upp bland alla tankar och känslor som har tyngt mig under många år. Den här helgen fick mig på ett sätt att känna mig fri".

Lars-Peter Gunnarsson

 

"Tusen tack genuina och fantastiska Lili Öst för "En resa i ditt inre". Vilken underbar helg fylld av insikt, djupdykningar och skratt. Du hjälpte mig på min upptäktsresa att se och förstå mig själv bättre. Jag är för alltid tacksam för att du öppnat upp mitt liv och gett mig verktyg för att "göra göret".

Tihomir Jerkovic

 


 

bottom of page