Skräddarsydda föreläsningar/workshops

med musikaliska inslag

Jag har specialiserat mig på att arbeta med att hjälpa människor att ta ansvar för sitt tänkande och att tänka om. Inspirerar till att tänka ur ett större perspektiv. Tänka annorlunda. Tänka disrupterande. Tänka livsförändrande. 

 

Med över 35 år på scenen som artist, ett antal år som showproducent, manusförfattare och regissör. Det senaste decenniet som föreläsare och ett brinnande intresse för mina ämnen - skräddarsyr jag med glädje och entusiasm  mina föreläsningar för att de ska passa det behov som du som kund har. 

 

Som föreläsare kan man kalla det jag gör - transformerande infotainment. 
Jag blandar in musiken i mina föreläsningar, då det är ett kraftfullt, pedagogiskt verktyg att öppna upp andra sinnen än bara öronen på publiken.

Jag sjunger live till fullorkestrerade bakgrunder, musik starkt kopplat till mina ämnen, vilket ger ytterligare en dimension till det jag pratar om och får det att nå hjärtat på min publik - inte bara huvudet.

Jag gör allt ifrån lättare inspirationsföreläsningar med musikaliska inslag, hög igenkänning, skratt och tänkvärt - En/flera dagars förändringsworkshops i syfte att implementera en varaktig transformation i teamet och/eller företaget - till längre mer ofattande förändringsresor. 

Även om mina ämnen många gånger är av det allvarsamma och seriösa slaget, är min ambition att alltid skapa en ljus, lätt och inspirerande atmosfär, där man ska känna sig inspirerad och motiverad. Så hög igenkänning, skratt och tänkvärt som jag nämnde tidigare, går som en röd tråd i allt jag gör.