top of page

Skräddarsydda föreläsningar/workshops

med musikaliska inslag

Jag har specialiserat mig på att hjälpa människor att se livet och våra möjligheter ur ett större perspektiv. Att tänka annorlunda och att tänka om. Tänka disrupterande. Tänka livsförändrande. 

 

Med snart 40 på scenen som artist, ett antal år som showproducent, manusförfattare och regissör. Två decennier som föreläsare, flera tusen coachingtimmar i ryggen som coach och ett brinnande intresse för mina ämnen - skräddarsyr jag med glädje och entusiasm mina föreläsningar för att de ska passa det behov som du har som kund.

När vi tittar på de utmaningar som vi kanske tittat på många gånger innan, ur ett annorlunda perspektiv, väcks nya insikter och därmed även möjligheter att hitta nya vägar till sina önskade resultat. 

 

Som föreläsare kan man kalla det jag gör - transformerande infotainment. 
Jag blandar in musiken i mina föreläsningar, då det är ett kraftfullt, pedagogiskt verktyg att öppna upp andra sinnen än bara öronen på publiken.

Jag sjunger live till fullorkestrerade bakgrunder. Musik starkt kopplad till mina ämnen, vilket ger ytterligare en dimension till det jag pratar om och får det att nå hjärtat på min publik - inte bara huvudet. Blandar alltid fakta med hög igenkänning, humor och inspiration.

Jag gör allt ifrån lättare inspirationsföreläsningar med musikaliska inslag, hög igenkänning, skratt och tänkvärt - En/flera dagars förändringsworkshops i syfte att implementera en varaktig transformation i teamet och/eller företaget - till längre mer ofattande förändringsresor. 

Även om mina ämnen många gånger är av det allvarsamma och seriösa slaget, är min ambition  alltid att skapa en ljus, lätt och inspirerande atmosfär, där man ska känna sig inspirerad och motiverad. Så hög igenkänning, skratt och tänkvärt som jag nämnde tidigare, går som en röd tråd i allt jag gör.

"När vi förändrar hur vi ser på saken - förändras det vi tittar på!"

bottom of page