top of page
Transformational talks med Lili Öst - Changemaker

Transformational talks

Hur kan vi skapa ett nytt sätt att tänka - känna - agera som inte bara ger oss framgång i det vi gör utan även gör oss till klart lyckligare individer?

I mina Transformational talks leder jag samtalet utanför den trygga zonen, vänder upp och ned på gamla paradigm och presenterar ett nytt sätt att se världen, våra utmaningar och möjligheter. Behöver ni skaka om teamet, ledningsgruppen eller hela företaget för att hitta en ny väg fram - då kan tranformational talks vara ett kraftfullt steg i rätt riktning.

Jag kallar mig själv för CHANGEMAKER av en god anledning! Det perspektiv som jag utgår ifrån när jag leder personer och företag i samtal är disrupterande, nytänkande, utmanande, abstrakt och omvälvande. För många även livsförändrande, klargörande och kanske till och med lite skrämmande.


Vad händer när man samlar gruppen i djupgående samtal om livet, våra attityder, vårt fokus, våra begränsande sanningar och våra paradigm ur ett nytt perspektiv? Vad händer om vi inte närmar oss framtiden i samma fart som den närmar sig oss?

"Now's the best time you'll ever have in life to get ahead"!

Zig Ziglar
 

bottom of page