top of page

16 Weeks Master Class

För dig som vill levla upp ditt liv!

16 Weeks Master Class bygger på min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. En personutvecklande kurs i 8 steg, vilken du hittar mer information om under fliken onlinekurser.

Jag får alltid väldigt positiva resultat när jag använder kursen när jag som transformational coach utgår ifrån den som grund - och nu ger jag DIG chansen att göra samma sak i Master Class format online. 

VARFÖR MASTER CLASS

Jag har gjort mycket gruppcoaching IRL och en av de stora vinsterna av det är att man lär sig så mycket av varandras utmaningar, insikter, frågeställningar och tankemönster. Ibland är det svårt att sätta ord på något man känner inom sig och många gånger under en gruppcoaching, har någon annan satt ord på det Du haft svårt att sätta ord på och plötsligt får Du hjälp att lösa dina egna utmaningar med hjälp av någon annans.

VAD INGÅR I 16 WEEKS MASTER CLASS

Du arbetar igenom kursen på egen hand steg för steg. Ge varje steg två  veckor. Under Master Classens 16 veckor "ses" vi 1,5h kvällstid varannan vecka online. Deltagarna skickar i förväg in ev frågor, utmaningar och insikter som jag tar upp i veckans webbinarium och leder gruppen vidare steg för steg, genom kursens 8 steg.

 

 

DIN INVESTERING

16 Weeks Master Class  2 995 SEK

Onlinekursen Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden ingår (Värde 1 995SEK)

Maxantal 25 personer

Ingen aktuell MC just nu
bottom of page