top of page

Blandade referenser

Marina Karlsson

"Jag har under en längre period haft Lili som coach och det har varit helt fantastiskt! Det har stärkt min självkänsla, gett mig nya insikter om mig själv, om attraktionslagen samt varit mycket utvecklande även för mitt företag. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag valde att satsa på min egen utveckling genom Lilis unika metod." 

När jag började lyssna på Lilis podd var det som att hon gav mig kartan till de steg jag hade tagit och jag fick en annan utsikt över livet. Att gå hennes kurs var ett naturligt steg framåt och uppåt

Eva Stenqvist

"Lili Öst hjälper människor att på djupet förstå sig själv. Hon hjälper till att låta oss hitta vårat bästa jag. Med stort tålamod och professionalism och med en enorm entusiasm lockar hon fram det bästa hos sin publik .
Träffade Lili på en Fab 50+ resa och kan inte släppa taget, trots att jag levlat upp mitt liv finns det alltid mer att lära!"

Annika Gelin

Eva Daniels

Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå  Lilis kurs , som är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa. Jag har fått en massa nya verktyg, lärt mig nya sätt att använda och styra mina tankar och lärt mig byta fokus. Dessutom är hennes bok Jag blir vad jag tänker ett riktigt uppslagsverk som jag alltid kommer bära nära mitt hjärta! Lili – Du är fantastisk!”

Mita Magnusson

Jag trodde att jag var en positiv person med rätt fokus, även om jag haft en lång period i mitt liv där jag konstant dragit till mig tuffa utmaningar. Jag förstod inte sambandet mellan mina resultat och mitt fokus. Med Lilis coachning har jag ställt om fokus och "rattat in" rätt frekvens så jag blir en magnet för det jag vill dra till mig och skapa och jag ser dagliga bevis på att jag nu är på väg åt rätt håll i full kraft! 

Isa Wileen

“Med varm, positiv och professionell hand guidar Lili oss genom frågeställningar och tankegångar som jag har hört talas om, men inte tagit till mig förrän nu. Känns som att det är första gången en personlig utvecklingskurs faktiskt leder till en utveckling av mig som person”

bottom of page