top of page

Utveckling kräver förändring

Samtiden och framtiden förändras i snabb takt och för att kunna hålla jämna steg och samtidigt må bra, behöver även vi utvecklas. För att kunna utvecklas behöver vi förändra hur vi ser på saker. Många gånger försöker man skapa en förändring i livet, i sina relationer, på företaget eller i organisationen genom att GÖRA något annat och kanske förändra sättet vi gör det på. Men om man fortsätter att tänka, känna och se världen på samma sätt - blir inte effekten av vårt förändrade görande lika kraftfullt som det skulle kunna vara, eftersom vi cementerar vårt oönskade tillstånd genom våra individuella låsta tanke- och känslomönster.

 

Genom föreläsningar och workshops, specialanpassade för era behov ger jag individen, teamet och ledarna insikter, kraftfulla verktyg och nya infallsvinklar sedda genom nya glasögon. Jag pratar personligt ledarskap och stresshantering på ett helt nytt sätt! Är du nyfiken på vad en föreläsning eller workshop kan ge? Klicka på knappen för att ta del av vad några av mina kunder säger.

Det blir kostsamt när det inte fungerar

Oavsett om det är på individninå, gäller företaget, en avdelning eller hela organisationen, behöver samtliga inbandade känna och förstå varför det inte fungerat innan, eftersom förändringen behöver starta inifrån för att få fäste. För att en förändring ska kunna starta inifrån, måste man veta var man startar, framförallt gällande regerande tankar, känslor och handlingar. Vi behöver hjälpa hjärnan att vilja skapa en förändring.

Vi har "övat" länge på att förhålla oss till oss själva och omvärlden på ett sätt som för många inte fungerar längre.

Vi behöver få ett nytt sätt att se och förhålla oss till vår hjärna och våra djupt implementerade reaktionssystem på.

Du som chef och/eller initiativtagare öppnar upp en till en annorlunda och livsförändrande kunskap för dig själv/dina medarbetare genom att leda förändring genom SÅ KLART-metoden. Ni får ett nytt gemensamt sätt att se era möjligheter och er själva på. Får nya infallsvinklar på det som har varit. En ny verktygslåda att hantera utmaningar som därmed också ger nya möjligheter att påverka framtida resultat.

bottom of page