top of page

Hur fungerar min SÅ KLART -coaching?

SÅ KLART-metodens 8 steg

SÅ KLART-metoden är min tvärvetenskapliga metodik som jag arbetar utifrån som coach, föreläsare och workshopsledare, där jag blandar beteendevetenskapen med Attraktionslagen, The law of attraction - en av våra universella naturlagar.

Diplomerad NLPTA coach och inom kommunikologi, två metadicipliner, då att zooma ut och se på saken ur ett bredare och djupare perspektiv är en stor del av min metodik.

SÅ KLART-metoden består av dessa 8 steg:

 

  • Var är jag NU?

  • Hur har jag kommit hit?

  • Fördjupade kunskaper om Attraktionslagen

  • Synliggöra mina tanke- känslo- och handlingsmönster

  • Förstå - Mitt ansvar i interaktionen med Attraktionslagen

  • Förbättra - Nycklar, verktyg, inre/ yttre kommunikation

  • Förädla – Hur håller jag mig medveten?

  • Hur tillämpar jag?

Vilka är mina klienter?

De som kommer till mig är oftast personer som varit på en föreläsnng/workshop, läst någon av mina böcker, lyssnat på min podd, mina Facebook och Youtube-lives, hört talas om mig som coach, föreläsare och/eller fått mig rekommenderad av någon annan som gjort det.

 

De som kontaktar mig har förstått i någon grad att min metodik där jag blandar beteendevetenskapen med attraktionslagen -The law of attraction, är unik. Att jag ser livets möjligheter och utmaningar ur ett annorlunda perspektiv som de är nyfikna på att utforska.

Oavsett vad som lett mina klienter till mig, har de alla en sak gemensamt, - Alla vill de skapa en förändring i sitt liv.

 

De kan ha fastnat i negativa tanke- känslo- och handlingsmönster. Sitta fast i en negativ relation. Brottas med dålig självbild/självkänsla. Konstant väljer fel partner. Känner att de stagnerat, att de vill något annat med sitt liv men inte vet vad. Har fastnat i ett eller flera livsområden, eller bara är nyfikna på hur mycket bättre livet kan bli om de lär sig mer om attraktionslagen och vår interaktion med den och/eller medvetet vill jobba med sin personliga utveckling.

 

Och eftersom personlig utveckling sker i platåer, brukar många av mina klienter komma tillbaka emellanåt för att ta hjälp att komma till insikt om nya saker som blottlagts när de skalat av flera blad av sitt inre ”vitkålshuvud” för att ta sig till nästa nivå.

Hur går min coaching till?

Jag träffar mina klienter IRL eller via zoom. Samtalet startar alltid där det är meningen att det ska starta. Jag har coachat sedan 2009, har tusentals coachingtimmar i ryggen och ingen coaching är den andra lik, men det är alltid rätt saker som kommer upp, som jag hjälper till att synliggöra och skapa klarhet i. Jag använder ofta mindmapping som redskap för att skapa en visuell bild av mina klienters problematik för att lättare kunna hjälpa dem att sortera i sitt inre.

Mina coachingpass är 1 timme om min klient inte önskar längre pass, viket självklart fungerar utmärkt. Hur länge en klient går hos mig varierar från några gånger till flera år. Mina klienter får alltid med sig övningar som de arbetar med mellan sina coachingpass. 

Coaching med någon av mina onlinekurser som grund 

Jag driver två onlinekurser som är perfekta att kombinera med individuell/par coaching;

Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden, som är en kurs i 8 steg som bygger på min metodik. Denna onlinekurs har fokus på att hjälpa dig sortera inom olika delar i fyra livskategorier, samt att du får en fördjupad kunskap om Attraktionslagen / Law of attraction och vår interaktion med den.

 

Vår kärleksrelation 2.0, som är en onlinekurs för par som är nyfikna på ett nytt sätt att arbeta med sin relation och vill utvecklas både som par såväl som individuellt. Många av mina klienter går dessa kurser och har mig som personlig coach genom hela kursen för att komma ännu djupare och bli ännu klarare i frågeställningarna som tas upp i kurserna.

 

Läs mer om onlinekurserna 

12 månader mentorskap

Vad kan du förvänta dig av min coaching? 

Det är bara Du som kan bestämma dig för hur förändrande min coaching ska bli, genom att bestämma dig för hur mycket energi du är villig att lägga in i det arbete som varje coaching session leder fram till att du behöver reflektera över/öva på/starta upp/sluta med.

Ju mer dedicerad du blir i ditt arbete med dig själv – desto större effekt får du. Om du bara kommer till mig och får insikter under våra coachingpass som du sedan inte aktivt implementerar i ditt liv, - då kommer det inte bli speciellt stor förändring i ditt liv, dina insikter till trots. Jag kan hjälpa dig till en massa livsförändrande insikter och jag kan stötta dig längs vägen – men arbetet med att göra så att dessa leder till en varaktig förändring, - är ditt!

bottom of page