top of page

Kombinerad
föreläsare/programledare/artist

En av de stora vinsterna med att ha stått på scen i snart 40 år som artist,

att ha arbetat i över ett decennium som showproducent/manusförfattare/regissör, gjort hundratals evenemang som programledare samt att ha arbetat som föreläsare i snart två decennier, är att jag har bärighet att kombinera dessa ben. 

 

Delar som man behöver för att skapa ett lyckat evenemang, en lyckad konferens och/eller en lyckad kick off! Att få alla dessa viktiga delar i en och samma person är inte bara smidigt och skapar en stark, trygg röd tråd, utan är dessutom kostnadseffektivt. 

Att blanda all, - många gånger lite torr och tung fakta som behöver belysas från ledningsnivå, med tankeinspriration, nya insiktsverktyg och livemusik "mjukar upp kanterna" på konferensen och får medarbetarna att ta in informationen lättare.

Som programledare är jag påläst, trygg, lyhörd, chosefri, strukturerad, intresserad, flexibel. Räds inte snabba förändringar och har glimten i ögat.

Arbetar även med glädje i kombination med externa föreläsare! Då lyfter det expanderade programledarskapet med alla delar, ert evenemang till en ännu högre nivå! 

"Lili är en sällsynt begåvning som man sällan stöter på. En ytterligt talangfull scenpersonlighet med en härlig scennärvaro och stor förmåga att knyta an till publiken".   Kattis Ahlström, Bris

bottom of page